Like ons op facebook
Volg ons op twitter
Volg ons op youtube
Volg ons op linkedin
 

Klusbedrijf

Heeft u een klus te klaren?

Even een lamp ophangen, een lekkende kraan repareren of tegels leggen. Voor eenvoudige klussen in en om het huis kan iedere inwoner van Maastricht het Klusbedrijf van MTB inschakelen.

"Eindelijk hangt die spiegel" of "heerlijk dat ik weer veilig kan douchen met die steunbeugels!" Enkele waarderingen die ons klusteam terugkrijgt. Minder valide mensen, 65-plussers en leden van het Groene Kruis krijgen een extra korting op de toch al lage prijzen.

Ook gemeenten, verenigingen, woningcorporaties, bedrijven en stichtingen kunnen gebruik maken van het Klusbedrijf. Daarnaast voeren we voor verschillende partijen langdurige projecten uit. Zo onderhouden we bijvoorbeeld kruisen en kapellen in de Euregio. Met ons bouw- en onderhoudsteam verrichten we vakwerkzaamheden en restauraties aan verschillende monumenten.

Voor meerdere kantoren op het terrein van Chemelot verrichten we kleine bouwkundige werkzaamheden. Van hang- en sluitwerk tot loodgieterswerkzaamheden.

Servicemedewerkers gebouwen: voor technische klussen en meer

Een specialistische discipline van het klusbedrijf vormt de servicemedewerker gebouwen. Dit is iemand die is opgeleid om niet alleen technische klussen te klaren maar ook om sociaal goed aan te sluiten bij scholen, bedrijven en instellingen. Hij wordt gedetacheerd zodat hij altijd ter plaatse is om direct werkzaamheden te verrichten.

De diensten van het Klusbedrijf

  • bouw
  • kleine elektro-installatiewerkzaamheden
  • klein loodgieterswerk
  • restauratie
  • schilderen
  • verbouwen

Overige facilitaire diensten

  • ophangen banieren, borden, vlaggen in openbare ruimten
  • (interne) verhuzingen

Heeft u een klus die hier niet genoemd staat, of wilt u een van onze servicemedewerkers inhuren, aarzel dan niet om contact op te nemen. Graag bekijken we samen met u op welke manier we u van dienst kunnen zijn. We zijn de meest uitgebreide klussenbedrijf van Maastricht.

Een aantal klanten en referenties voor bouw- en onderhoudswerkzaamheden Chemelotte terrein: Edea - Sitech - Sabic - DSM Stanyl

Overig: DSM Dyneema - Movare - Kindante - Innovo - Stork - Laura metaal (contactpersoon Jos Gorren)

Referenties en klanten Klusbedrijf: gemeente Maastricht - particulieren - bedrijven - maatschappelijke organisaties (contactpersoon Eugene Mingels)

Klanten en referenties restauratie en renovatiewerkzaamheden: Monumentenwacht Limburg - Stichting Limburgs Landschap - Natuurmonumenten - gemeente Maastricht - gemeente Meerssen - gemeente Gulpen Wittem - stichting Bejaardenzorg  de Keerderberg (contactpersoon Eugene Mingels)

 
"We take pride in the enormous variety of our handyman skills. Customers can count on us for all sorts of jobs and we provide a carefree service."