Like ons op facebook
Volg ons op twitter
Volg ons op youtube
Volg ons op linkedin
"Bij MTB zien we dat een werkend mens een blijer mens is. Jarenlange ervaring leert dat werken een mens sterker en onafhankelijker maakt. Je doet écht mee in de maatschappij en maakt het verschil. Wie wil dat nu niet?"
  • werken leren bij MTB
  • Fietsen
  • diploma halen
 

VOORdeel en VERVOLG

Geplaatst op: 11-04-2017

VOORdeel is een project dat zich richt op jongeren tussen de 15 en 27 jaar in de regio Limburg. Hierbij gaat het om jongeren met sociale-, emotionele-, ontwikkelings- en.of gedragsproblemen.

Jongeren vanuit het Voortgezet Speciaal Onderwijs en het Praktijkonderwijs, hebben vaak moeite met het vinden van een plek op de arbeidsmarkt. Aanvullende scholing is vaak niet haalbaar en de begeleiding valt weg zodra ze school verlaten.

Via VOORdeel kunnen deze jongeren 'proeven' aan de arbeidsmarkt. Provincie en bedrijven slaan de handen ineen om te werken aan zowel de toekomst van hun bedrijf als dat van jongeren.

 
Door de grote diversiteit aan werksoorten, kom je er vanzelf achter wat het beste bij je past en waar je talenten het meest liggen. Daar helpen we je natuurlijk bij. En werk ís er bij MTB. Je moet haast moeite doen om hier niet het werk te vinden dat bij je past.