Like ons op facebook
Volg ons op twitter
Volg ons op youtube
Volg ons op linkedin
 

Hardware- en Werkplekreiniging

Het kan veel schoner op de werkplek!

Als u deze website bekijkt, bent u enkele centimeters verwijderd van een belangrijke verspreider van ziekten: uw toetsenbord. Ook uw muis, telefoon en andere apparatuur waarmee u dagelijks werkt, zijn vaak vervuild, ook al is dat niet altijd met het blote oog waarneembaar. Vervuiling neemt toe nu met het groeiende aantal flexwerkplekken en de vele medewerkers die van dezelfde apparatuur gebruik maken.

Voor steeds meer bedrijven maken wij vol enthousiasme werkplekken zo schoon dat ze nauwelijks van nieuw te onderscheiden zijn. Dit voorkomt niet alleen ziekten en dus verzuim, maar ook hardwarestoringen. Onderhoud betekent dus een investering die op meerdere fronten rendeert.

Onze ervaren medewerkers maken gebruik van specialistische apparatuur zoals een ATP meter die aangeeft hoe vervuild een apparaat is. We gebruiken uitsluitend reinigingsmiddelen die niet belastend zijn voor mens en milieu.

De diensten van Hardware- en Werkplekreiniging

  • opstellen hygiëneplan
  • reiniging van PC, scherm, toetsenbord, muis, telefoon en printers
  • abonnement periodieke reiniging en controle hardware
 
“Het geeft een trots gevoel om bij te dragen aan een gezond werkklimaat. Als wij geweest zijn, kunnen mensen met een gerust hart aan het werk. Dat is toch prachtig.”