Like ons op facebook
Volg ons op twitter
Volg ons op youtube
Volg ons op linkedin
 

Rondleiding MTB valt in de smaak

Geplaatst op: 23-06-2015

De eerste van drie bijzondere rondleidingen vond plaats aan de Watermolen in Maastricht, hoofdkantoor van MTB.

Het is bijzonder omdat er bij de inleiding gerefereerd wordt aan de ontwikkelingen die de 'Participatiewet' met zich meebrengt. Ontwikkelingen waar ondernemers en het bedrijfsleven rekening mee moeten houden. Voor hen is het interessant zich te verdiepen in de mogelijkheden en kansen.

MTB, Podium 24 en ProLabor zijn drie partijen die elkaars diensten aanvullen. Tijdens de rondleiding wordt het duidelijk wat de nieuwe wet betekent en hoe de drie partijen daar een ondersteunende en dienstverlenende rol bij vervullen.

Een rondleiding bij MTB is bovendien een uitgesproken kans om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal aan diensten geboden worden en welke ontwikkelingen gaande zijn om flexibel in te spelen op de arbeidsmarktontwikkelingen.

De volgende datums voor rondleidingen worden aangekondigd en uitnodigingen verstuurd. Als u nù al interesse heeft, kunt u zich aanmelden met vermelding van 'rondleiding MTB' via: communicatie@mtb.nl We zullen spoedig contact met u opnemen om data en tijdstippen door te geven.