Like ons op facebook
Volg ons op twitter
Volg ons op youtube
Volg ons op linkedin
 

Rondleidingen MTB

Geplaatst op: 11-01-2016

Drie bijzondere rondleidingen vonden het afgelopen jaar plaats aan de Watermolen in Maastricht, hoofdkantoor van MTB.

Bijzonder omdat er bij de inleiding gerefereerd wordt aan de ontwikkelingen die de 'Participatiewet' met zich meebrengt. Ontwikkelingen waar ondernemers en het bedrijfsleven rekening mee moeten houden. Voor hen is het interessant zich te verdiepen in de mogelijkheden en kansen.

MTB en Podium 24 zijn partners die elkaars diensten aanvullen. Tijdens de rondleiding wordt het duidelijk wat de nieuwe wet betekent en hoe deze partners daar een ondersteunende en dienstverlenende rol bij vervullen.

Een rondleiding bij MTB bleek bovendien een uitgesproken kans om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal aan diensten geboden worden en welke ontwikkelingen gaande zijn om flexibel in te spelen op de arbeidsmarktontwikkelingen.

De volgende datums voor rondleidingen worden aangekondigd en uitnodigingen verstuurd. Als u nù al interesse heeft, kunt u zich aanmelden met vermelding van 'rondleiding MTB' via: communicatie@mtb.nl We zullen spoedig contact met u opnemen om data en tijdstippen door te geven.