Like ons op facebook
Volg ons op twitter
Volg ons op youtube
Volg ons op linkedin
 

Leerroute op weg naar een baan

Werken, leren en ontwikkelen

Als je besluit om bij ons aan de slag te gaan, kun je rekenen op een gedegen begeleiding, zodat je voorbereid bent op een eventuele baan bij een bedrijf. Maar bij MTB kun je soms ook blijven werken. In ieder geval levert het werk dat jij hier verricht altijd resultaat op. Niet alleen voor MTB en haar klanten, maar vooral voor JOUZELF! Je werkt aan je eigen ontwikkeling en toekomst.

Hoe kom je in aanmerking om bij MTB te werken en te leren?

Om een antwoord op deze vraag te krijgen, moet je weten of je onder een bepaalde wettelijke regeling valt. Bijvoorbeeld onder de Participatiewet. De Participatiewet is voor iedereen die kan werken maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redt. Jouw contactpersoon bij het UWV, de Gemeente of je school kan hier een antwoord op geven. Vraag het dus aan degene die jou begeleidt.

We helpen je graag bij het onderzoeken of, en hoe je bij MTB aan de slag kunt! Voor vragen kun je een bericht sturen naar het onderstaande mailadres.

Geef in die mail ook altijd het telefoonnummer aan waar wij jou op kunnen bereiken.

leerwerkbedrijf@mtb.nl

 
Door de grote diversiteit aan werksoorten, kom je er vanzelf achter wat het beste bij je past en waar je talenten het meest liggen. Daar helpen we je natuurlijk bij. En werk ís er bij MTB. Je moet haast moeite doen om hier niet het werk te vinden dat bij je past.