Like ons op facebook
Volg ons op twitter
Volg ons op youtube
Volg ons op linkedin
 

Bouwen aan mijn toekomst.

Dit is MTB

MTB besteedt aandacht aan persoonlijke ontwikkeling sinds ruim 60 jaar. Dat betekent dat we veel ervaring opgedaan hebben bij het begeleiden van mensen in het werkproces. We kijken eerst naar wie je bent om je vervolgens te helpen bij het vinden van passend werk. Of bij het vinden van werkzaamheden die aansluiten bij jouw wensen en ontwikkelmogelijkheden.

Werken, leren en ontwikkelen

Als je besluit om bij ons aan de slag te gaan, kun je rekenen op een prettige begeleiding zodat je voorbereid bent op een eventuele baan bij een ander bedrijf. Maar bij MTB kun je ook blijven werken in een arbeidsmatige dagbesteding. In ieder geval levert het werk dat jij hier verricht altijd resultaat op. Niet alleen voor MTB en haar klanten, maar vooral voor JOU! Jij werkt aan je eigen ontwikkeling en toekomst.

Hoe kom ik in aanmerking om bij jullie te werken en te leren?

Om een antwoord op deze vraag te krijgen, moet je weten of je onder een bepaalde wettelijke regeling valt. Daar kan het UWV, de Gemeente of je school een antwoord op geven. Vraag het aan iemand die je begeleid. Ook bij ons kun je met je vragen terecht.

Kom eens langs voor een afspraak. We helpen je graag bij het onderzoeken of, en hoe je bij MTB aan de slag kunt!

 
Door de grote diversiteit aan werksoorten, kom je er vanzelf achter wat het beste bij je past en waar je talenten het meest liggen. Daar helpen we je natuurlijk bij. En werk ís er bij MTB. Je moet haast moeite doen om hier niet het werk te vinden dat bij je past.